Nytt!

Igår fick jag och Andreas för oss att tvär åka till Luleå, sagt och gjort.
Jag handlade klart julklappar till alla små, eller Ida är ju inte liten längre men till alla yngre. Senare köpte jag smygklappar till mig själv, bla två paletter, en sminkväska och sen fick jag ett Wii av baby i för tidigt julklapp, (vi var in på Media Markt och dom har super billiga saker just nu)



Detta är ögonskuggorna, dock var en trasig men hon sänkte bara priset på den. Den bruna är köpa på Rusta?!
Hade sett på en blogg att den var bra, så jag var tvungen att prova!



Ögonbryns knivar, då jag inte vill noppa sönder mina egna ögonbryn köpte jag dom här. Och dom funkar riktigt bra!



Här är sminkväskan, jag tänkte först köpa den där som alla bloggarna köper men då såg jag den här och jag gillade den betydligt bättre!



Här är slutresultatet, jag gjorde om lite i botten så jag fick 5 små fack och ett stor till paletterna. Sen har jag inte hunnit he i alla penslar då jag tvättat dom och dom ligger på tork, men sådär blev det. Och jag är super nöjd!
199 gick väskan på, som hittat!

Glömde visa sminket jag hade igår, verkligen förlåt. Men jag sminkade mig faktiskt, sen for jag på apoteket, och lite andra ställen sen Luleå sen hade jag body pump. Herreguuuud!

/Anna

inhandlat

Verkligen jätte förlåt att jag inte uppdatera på 6 dagar (!!) men jag har verkligen för mycket annat att göra.
Men imorgon ska jag prova en ny mini palett som jag köpte från IsaDora idag.

Hade fått bonuscheckar från Kicks igår och alla tillsammans blev 150 kr, så jag köpte lite saker där idag.





Detta inhandlade jag idag, så imorgon ska jag prova den nya lila paletten. Kommer bli greaaat!

/Anna

syster

Sminkade Åsa igår, ( min syster som jag delar denna blogg med ) tycker hon var döööö läcker!
Ikväll ska vi även göra en sotning, så lägger ut bilder på den sen!
Ursäkta att ingen av oss är så aktiv här, men jag försöker göra sminkningar samtidigt som jag har tusen andra bollar i luften. Och jag söker även folk att sminka till skolan!
/Anna

sotning.

Eftersom jag har en sån fin vän som Jenny så har hon ställt upp som smink modell igen! Hon gillar det minst lika mycket som mig, och hon blir så galet snygg!

Nu tänker jag lägga in före och efter bild, visste inte om jag fick det igår. Så jag frågade nu och jajjamen, det fick jag! :)



snygga snygga Jenny!! :)))

Nu får jag bara hoppas att min lärare gillar sminkningarna, för det gör då jag iallafall! :))

/Anna

jenny

Igår gjorde jag en uppgift till utbildningen, Det blev en Birgitte Bardot sminkning på fina Jenny! :)



Efteråt fick vi för oss att göra röda läppar och det blev riktigt fint!



/Anna

sista dagen

Igår sminkade vi ju modeller på skolan.




Den första sminkningen är en Birgitte Bardot sminkning, på andra är det en sotning och på sista en till Birgitte Bardot.


första tjejen är en från Luleå som var otroligt rolig att sminka, jätte enkel också. Och fina ögonlock hade hon.
andra är Anniken en gemensam kompis, som är otroligt snygg! galet!
tredje är min kompis Amanda som jag lärt känna genom krogbesök! haha, helt knasigt men det är sant. Hon har nyss flyttat hit från Umeå och jag har enbart sett henne i knallrött läppstift men nu fick jag äntligen sminka henne, och det vart galet vackert! Ni skulle ha sett i verkliga livet!

Imorgon kommer Jenny hit för en sminkning och sen ska jag försöka tvinga hit Sandra för lite smink! :)

/Anna

sådär

Jag vet iiiiinte varför sidan på bloggen har glidit ner, men jag jobbar på att fixa det! Men ikväll är det lördag och jag tänker inte försöka fixa det nu.
Har fått ett litet smink uppdrag nästa fredag och imorgon kommer Jenny hit för att bli sminkad!
Slänger snart upp nå bilder på modellerna jag sminkade igår, :)
/Anna

Oopsi

Vet jag lovade ett inlägg måndag kväll(?) men gör det i helgen. Dom här dagarna har jag fokuserat på utbildningen och nu ska jag sova! För imorgon blir det mycket sminkning! Woho!

Ska försöka komma ihåg kameran också annars finns ju mobilen!:)

Godnatt! / Anna



tips

Jag tänkte ge lite tips på utklädnader till halloween. Vet att det redan varit själva firandet, men det finns många som firar i helgen. B.l.a Arvidsjaur. Och får alla som inte hittat någon utklädnad så här kommer  tips.

  • Pinuppa. 
    Går fort och är väldigt enkelt, antingen lockar man hela håret men annars sätt upp det och sätt en band runt håret, helst i rött tycker jag. Har du lugg så gör den böj i den, inåt. Supersnyggt! Kör på en väldigt enkel sminkning, vinge på eyelinern. Samt röda läppar! En söt liten klänning till.

 

  • Djävul.
    Inte alls svårt, antingen köper man ett par små horn eller gör ett par. Ett diadem, lite rött tyg och ståltråd så gör man egna horn! Kör på en hård sminkning, och röda kläder, kan vara lite inslag av svart.

 

  • ”Tönt”
    Sätt håret i en tofs, och på med mormors gamla glasögon! Ett par höga jeans, uppvikta vid fötterna, samt en rutig skjorta!

 

  • Zombie!
    Gör hyn ljus, lite svart sotat runt ögonen, samt lite brunt och svart på ögonlocket. Skulputera fram ögonhåla och kindben med svart ögonskugga.  linda in dig i ett lakan eller någon i den stilen!

 

  • Jokern!
    Ett snabbt tips för kinderna är superlim, det är inte allt för skönt men en nödlösning. Dra det efter kinderna och låt torka, måla hela ansiktet vitt och kleta lite svart runt ögonen, samt rött ovanpå superlimmet! Släng på en lång kavajrock, lila skjorta samt randiga pyjamas byxor!

 

  • Död.
    Bäst är ju latex, men om det inte finns ta trälim! Lägg ut där önskat sår ska vara och smeta ut lite, låt torka och sen ”skär” man ett litet jack i det, måla med foundation,  samt gör det ömt. Lite lila, gult, blått, grönt, rött.  Sen på med lite fejkblod! Kan även rinna ner lite.

 

Har du inte fejkblod kan man göra eget med mjöl, soja och rödbetsspad. (tips fått från annan blogg)

Hoppas något hjälpte, och såhär behöver man absolut inte göra, detta är bara smålätta tips som jag tycker är väldigt enkla!

/Anna


sytt

Något som vissa inte vet är ju att jag kan sy också!
t.ex flugan Andreas hade i helgen har jag sytt och igår for jag och köpte två olika tyger och sydde en cape till i helgen!

Nu kan säkert många gissa vad jag ska vara :)
Gick på 80 kr allt, och den blev bra också! woho!



/Anna

Läppstift

Hedde på läppstift för att ni skulle få se det lila.

Först har jag läpp pennan sen läppstiftet ovanpå, och sååååå snyggt!

/Anna


RSS 2.0